EVIDENCIJA RADNIKA

Evidencija radnika i jednostavan unos radnog vremena.

MATIČNA KNJIGA

Svi podaci na jednom lako dostupnom mjestu.

PLANIRANJE

Unos plana radnog vremena za mjesece unaprijed.

POVEZIVANJE

Integracija s čitačem kartica i otiska prsta.

Radno vrijeme Grupe parametara prisutnosti Stvarna evidencija po radniku

FUNKCIONALNOSTI

Sukladno Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja evidencije o radnicima (NN 73/2017). Kroz program se evidentiraju sve vrste rada, bilo da se radi o redovnom radnom vremenu od 8-16, kliznom, dvokratnom ili noćnom radnom vremenu, radu u smjenama, prate se godišnji, bolovanja i sve ostale propisane oznake radnog vremena.

Isplanirajte sljedeći radni mjesec! Plan se izrađuje direktnim unosom u kalendar kao i kod evidencije. Izuzetna podrška radu u smjenama, planiranju godišnjih odmora, planiranju edukacije zaposlenika, planiranju službenih putovanja...

U modulu 'Kontroler' sustav Evidencija rada prikuplja podatke o dolascima i odlascima radnika koji su očitani karticom/otiskom prsta na uređaju za kontrolu ulaza/izlaza. Sve podatke koje vam daje kontroler možete povući u program i automatski upisati u evidenciju. Ukoliko još nemate uređaj, u našoj ponudi imamo i široku paletu uređaja za kontrolu pristupa.

Podrška za klizno radno vrijeme je naš najnoviji modul kojim vam je omogućeno praćenje odrađene satnice i saldo sati na kraju svakog mjeseca. Potpuna funkcionalnost ovog modula se postiže u integraciji s uređajem za kontrolu ulaza i izlaza s čime se onda prati svaka odrađena minuta. Upotpunjen modulom za odobravanje satnice administrator dobiva sve relevantne podatke u jednom kliku.

Web aplikacija instalirana na vašoj lokalnoj mreži omogućava odgovornim osobama odjela ili grupe lako i pregledno odobravanje satnice koja je u proteklom mjesecu zabilježena za nekog radnika. U praksi se često događa da radnici nekad ne zabilježe svoje vrijeme dolaska i odlaska, a pomoću web aplikacije sami mogu napraviti korekcije koje se šalju voditeljima na odobrenje i dalje u administraciju.

DODATNI MODULI

MODUL INTEGRACIJE S KONTROLEROM

Baza programa Evidencija rada se veže s bazom podataka kontrolera (čitač otiska prsta/kartica i sl.), preuzimaju se podaci o dolascima i odlascima radnika, administriraju se i upisuju u službenu evidenciju radnog vremena. Modul se može integrirati s većinom postojećim kontrolerima ili direktno komunicirati s uređajima iz naše ponude.

MODUL PLANIRANJE RADNOG VREMENA

Planiranje radnog vremena se izrađuje direktnim unosom u kalendar kao i evidencija radnog vremena kroz korištenje proizvoljnih oznaka radnog vremena (npr. prva smjena, druga smjena, noćna smjena, plaćeni dopust). Primjenjivo pri radu u smjenama, planiranju godišnjih odmora, planiranju edukacije zaposlenika, planiranju službenih putovanja. Podaci iz plana se mogu automatski upisivati u evidenciju.

MODUL ODOBRENJA

Modul koji se nastavlja na evidenciju dolazaka i odlazak, a instalira se u vašoj lokalnoj mreži i pomoću kojeg upis evidencije radnog vremena ide kroz tri faze: 1. radnik popunjava podatke o dolascima i odlascima koji nedostaju, 2. voditelj/direktor odobrava upisano, 3. administrator evidencije upisuje ispravljene i odobrene podatke u evidenciju u jednom kliku.

MODUL GODIŠNJI ODMORI

Prema odobrenim danima godišnjeg odmora za određenu godinu, za radnika se prate preostali dani starog godišnjeg, dani novog godišnjeg i sveukupni preostali dani. U evidenciji se prate planirani dani godišnjeg i pišu se točni periodi kad je godišnji iskorišten za nekog radnika.

MODUL MATIČNA KNJIGA

Iako je za sam rad u programu dovoljno upisati minimalno podataka o radniku, kroz program se može voditi i cjelokupna matična knjiga propisana Pravilnikom o evidenciji radnika. Program omogućava i spremanje važnih dokumenata u mapu radnika i praćenje promjena podataka o radniku.

PODRŠKA ZA KLIZNO RADNO VRIJEME

Uz ovaj modul svakako preporučujemo integraciju s kontrolerom pri čemu se onda lako i jednostavno prati odrađena satnica, višak i manjak radnih sati te se pregledno kontrolira propisani dnevni i tjedni odmor. Uz modul odobrenja, saldo sati se jednostavno i transparentno obračunava.

PREUZMITE BROŠURU


Upišite e-mail adresu na koju želite da Vam pošaljemo brošuru.

PREUZMITE INSTALACIJU PROBNE VERZIJE PROGRAMA


Popunite osnovne podatke kako biste instalirali probnu verziju.

ZATRAŽITE PREZENTACIJU


Upišite svoje podatke za kontakt kako bismo zajedno dogovorili odgovarajuće vrijeme za prezentaciju.